Leijonat korkkasivat Löyly-saunan näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiin saatiin juuri uusi mielenkiintoinen maamerkki, kun Hernesaaren rantaan on noussut uudenlainen saunan ja ravintolan yhdistävä rakennelma, Löyly. Hankkeen puuhamiehinä ovat erityisesti Jasper Pääkkönen Antero Vartia. Nyt Löylyn sauna on korkattu näyttävästi.

Löylyssä on 600 asiakaspaikkaa ja 1.800 neliön terassi. Eilen Löylyn ensimmäisinä virallisina saunojina nähtiin jääkiekon MM-kisoista juuri Suomeen hopeamitalien kera palanneet Leijonat.

– Me ollaan rakentamassa uutta kohtauspaikkaa ihmisille. Hyvin pitkälle vietyä rohkeaa arkkitehtuuria ja äärimmäisen näyttävävä. Tämä sijoittuu aivan meren äärelle siten, että siitä aukeaa merimaisemat ihmisille, Antero Vartia kertoi projektin alkuvaiheessa.

– Käytännössä me ollaan rakentamassa sauna-ravintola -kokonaisuutta tähän Hernesaaren rantaan. Tästä on tarkoitus tulla kaupunkilaisten olohuone, jossa ihmiset voivat nauttia sekä saunasta että ravintolasta joko yhdessä tai erikseen, Jasper Pääkkönen jatkoi.