Ana Braga uima-altaalle – kurvit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasiliasta löytyy useita huippukauniita neitokaisia, jotka koettavat siipiään mallimaailmassa. Eräs heistä on suomalaisille tuntemattomampi neito Ana Braga, joka on kotoisin Brasilian Rio de Janeirosta. Viime aikoina Ana on saanut paparazzit peräänsä minne meneekin.

Eilen Playboy-malli suuntasi uima-altaalle viettäessään päivää Las Vegasissa, jossa hän viettää paljon aikaansa erityisesti kaupungissa työskentelevien stripparien kanssa. Hänen omatkin kurvinsa olisivat todennäköisesti haluttua nähtävää strippibaareissa.

Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 19 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash