Asukas valitti poliisille lasten pallopelistä – seuraus oli todella upea!

Urheilu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni vanhempi tuskailee, kun lapset kuluttavat aikaansa mielummin älylaitteiden kuin perinteisten pihaleikkien parissa. Alabaman Birminghamissa on hieman toisenlainen ongelma, kun eräs alueen asukkaista soitti poliisit pihalla pelanneiden lasten takia.

Birminghamin poliisi saa säännöllisesti yhteydenottoja paikallisilta asukkailta, jotka ovat kyllästyneet erään kaupan viheriöllä jalkapalloa pelaaviin lapsiin. Soittajat vaativat poliiseja häätämään lapset muualle metelöimästä. Koska kaupan henkilökuntaa ei pelaaminen häiritse, sallivat viranomaiset lasten läsnäolon ja ulkoilemisen enemmän kuin mielellään. Äskettäin he osallistuivat jopa itse jalkapallopeliin mukaan.

– Olkaa ystävällisiä ja lopettakaa poliisille soittaminen, mikäli lapset pelaavat jalkapalloa ulkona. Lapsilla ei ole lähiseudulla kunnollista leikkipaikkaa ja lähin urheilukenttä sijaitsee lukion pihalla muutaman mailin päässä. Se on aivan liian kaukana pienille lapsille, konstaapeli Jordan Burke kommentoi Facebookissa.

——