Eminem myi lapsuudenkotinsa faneille – tiili kerrallaan!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti Eminemin aikoinaan kohua herättänyt ja hurjia määriä maailmanlaajuisesti myynyt The Marshall Mathers LP -levy täyttää tänä vuonna 16 vuotta. Sen kunniaksi tähti on kaupitellut verkossa levynsä tuoreen erikoispainoksen mukana osia albumin kannessa nähtävästä lapsuudenkodistaan.

Eminem, oikealta nimeltään Marshall Mathers, vietti lapsuuttaan Detroitin Dresden Streetillä sijaitsevassa talossa. Rakennus tuhottiin vuonna 2013 sen huonon kunnon vuoksi. Räppäri kuitenkin onnistui keräämään haltuunsa tiilejä ja muuta materiaalia puretusta rakennuksesta.

Eminemin verkkosivuille tuotiin myyntiin yhteensä 700 aitoustodistuksella ja Eminemin nimikirjoituksella varustettua tiiltä, joita kaupattiin The Marshall Mathers LP -levyn uuden kasettipainoksen kanssa. Kaikki yli 300 dollarin hintaista tiiltä on sittemmin myyty jo loppuun. Osa tuotoista luovutetaan Marshall Mathers Foundation -säätiölle, jonka tavoitteena on avustaa riskialttiita nuoria.