Kardashianeille tarjottu 100 miljoonaa – koko illan elokuva perheestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalainen kirjailija Ian Halperin on julkaissut lukuisia viihdemaailmaa koskevia teoksia. Hänen viimeisin julkaisunsa kertoo Kardashianin dynastiasta pintaa syvemmältä. Nyt perijättäristä kertovaa teosta hahmotellaan elokuvan muotoon.

Ian Halperin on paljastanut The Sun -lehdelle, että Kardashianin perheelle on tarjottu sataa miljoonaa dollaria siitä, että he suostuisivat tähdittämään omaelämäkertaelokuvaa. Idean taustalla on yksi Hollywoodin johtavista elokuvastudioista. Kirjailijan mukaan Kardashianin perhe on äärimmäisen kiinnostunut tarjouksesta.

Elokuvassa olisi alustavien tietojen mukaan ainakin Kris Jenner ja hänen lapsensa sekä ex-aviomies Caitlyn Jenner. Kardashianien bisnesmaailman koukerot ulottuvat jo television ja kirjojen lisäksi vaatemerkkeihin ja mobiilipeleihin. Elokuva olisi luonnollista jatkumoa perheen liike-elämässä.