Katie Price sivalsi: ”Victoria Beckham ei hymyile rumien hampaiden vuoksi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja malli Katie Price on tunnettu suorapuheisuudestaan, minkä vuoksi nainen loistaakin nyt päästyään Loose Women -nimisen keskusteluohjelman paneeliin. Tällä kerralla 38-vuotias Price sivalsi Victoria Beckhamia siitä, että nainen ei koskaan hymyile.

Splash
Splash

Loose Women -ohjelmassa naispanelistit olivat puhuneet hymyilemisestä ja valokuvissa poseeraamisesta. Katie Price oli moittinut jaksossa 42-vuotiasta Victoria Beckhamia siitä, että nainen ei koskaan hymyile valokuvaajille. Price kertoi myös Daily Mail -lehden mukaan tietävänsä naisen vakavuuden johtuvan siitä, että hän peittelee hampaitaan.

Katie Price sanoi muille naispanelisteille suoraan, että Victoria Beckham ei koskaan hymyile sen vuoksi, että hänellä on niin rumat hampaat. Price pahoitteli kovia sanojaan Victoria Beckhamia kohtaan, mutta kertoi niiden kuitenkin olevan totta.