Baywatch-päätähti piehtaroi rantahiekassa – niukoissa uikkareissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun huippusuositun Baywatch-sarjan pohjalta ollaan parhaillaan työstämässä uutta kokopitkää elokuvaa. Alkuperäisessä sarjassa Pamela Andersonin esittämän C.J. Parkerin roolissa elokuvan pääroolissa tullaan näkemään amerikkalainen näyttelijä-malli Kelly Rohrbach.

Eilen Rohrbach ikuistettiin, kun hän oli poseeraamassa kuvauksissa Malibun rannalla. Kellyllä oli yllään mustat niukat uikkarit, kun hän keikisteli rantahiekalla.

Kelly Rohrbach tuli tunnetuksi Sports Illustrated -lehden bikinimallina ja supertähti Leonardo DiCaprion ex-tyttöystävänä. Baywatch-miestähti Dwayne ”The Rock” Johnson jakoi taannoin Instagramissa videon, jossa Kelly Rohrbach harjoittelee kuuluisaa hidastettua Baywatch-juoksua. Elokuvan muissa päärooleissa nähdään Zac Efron ja Alexandra Daddario.

Splash
Splash
Splash
Splash

kellyrohrbach24052016a