Krapulajäätelön pitäisi parantaa pahinkin darra – tältä herkku näyttää

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset kaipaavat yleensä epäterveellistä ruokaa lohdutuksekseen jos heillä on huono olo tai he sairastavat. Lohturuoiksi lasketaan suolaiset, rasvaiset ja makeat herkut, joiden syöminen parantaa mielen välittömästi. Nyt Etelä-Koreassa on suunniteltu jäätelö, jonka tarkoitus on parantaa krapula.

Etelä-Koreassa on kehitelty jäätelö, jonka tarkoitus on karkoittaa juhlien jälkeinen huono olotila ihmiskehosta pois. Gyeondyo-niminen jäätelöpuikko iskee kaikkiin krapulan aiheuttamiin oireisiin, jotka saavat ihmisen voimaan pahoin.

Greipistä tehty jäätelö on houkuttelevan vaaleanpunainen ja sitä pystyy ostamaan monessa eri muodossa. Jäätelön nimi tarkoittaa suomeksi: ”Yritä sinnitellä”, ja sitä pystyy ostamaan muun muassa marketeista jäätelöpuikkoina tai jäätelökioskeilta irtojäätelönä.

오 내스타일? #자몽아이스크림 #grapefruiticecream

Kuva, jonka Minhee Lee (@minhee.lee1221) julkaisi