Carmen Electran tiimalasivartalo on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä nelikymppisenä. Taannoin hän laajensi bisneksiään seksituotteiden puolelle.

EIlen Carmen kuvattiin Hollywoodissa El Capitan -teatterilla hänen saapuessaan Alice Through The Looking Glass -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä punaisessa iltapuvussa. Asu korosti upeasti hänen kurvikasta tiimalasivartaloaan.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joten julkkismiehet ovat viihtyneet hänen kainalossaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash