Carmen Electran tiimalasivartalo on upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli ja näyttelijä Carmen Electra nousi jo 90-luvulla maailmanmaineeseen Baywatch-sarjan myötä. Nyt tähti nähdään uusissa otoksissa, jotka todistavat ettei hänen vetovoimansa ole kadonnut mihinkään vielä nelikymppisenä. Taannoin hän laajensi bisneksiään seksituotteiden puolelle.

EIlen Carmen kuvattiin Hollywoodissa El Capitan -teatterilla hänen saapuessaan Alice Through The Looking Glass -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä punaisessa iltapuvussa. Asu korosti upeasti hänen kurvikasta tiimalasivartaloaan.

Carmen Electran huhuttiin taannoin tapailevan Blink 182 -yhtyen rumpalia Travis Barkeria, kun pari nähtiin romanttisilla illallisilla Los Angelesissa. Sitä ennen tähti tapaili musiikkimoguli Simon Cowellia, joten julkkismiehet ovat viihtyneet hänen kainalossaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Uusimmat