Kojelautakamera ikuisti: Mummo jättipeniksen kanssa kaupungilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kojelautakamerat ovat nousseet suureen suosioon ympäri maailmaa, ja toisinaan videoille tallentuu erikoisia tilanteita liikeenteen seasta. Voimme jälleen esitellä yhden mielenkiintoisen tapauksen, joka saa hieraisemaan silmiä.

Paul Williamson oli ajanut Skotlannissa autollaan, kun yhtäkkiä videolle tallentui sangen erikoinen näky. Miehen auton kojelautakamera kuvasi tietä rollaattorinsa kanssa ylittäneen vanhan rouvan. Naisen mukana oli muutakin kuin tavallisia ruokakaupan ostoksia.

Rollaattorin korista törötti nimittäin suurikokoinen ja ilmatäytteinen penis. Video on kuvattu jo muutama vuosi sitten, mutta Williamson julkaisi sen suurelle yleisölle vasta äskettäin. Press and Journal -sivusto kertoo, että nainen oli ostanut peniksen hänen omille 70-vuotissyntymäpäivilleen pilke silmäkulmassa.