Erika Jordan osallistui nenäpäivään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa kerätään varoja hyvään tarkoitukseen Nenäpäivällä, mutta niin tehdään myös maailmalla. Virallinen Red Nose Day on kerännyt 25 vuoden aikana lasten hyväksi maailmanlaajuisesti jo yhteensä miljardin dollarin rahasumman. Tänä vuonna teema luonnollisesti jatkuu, ja rahat ohjataan tukemaan köyhimpien maiden vähäosaisia lapsia.

Nyt myös näyttelijä Erika Jordan on huomannut, että hän voi saada hyväntekeväisyyden siivellä huomiota itselleen ja muodokkaalle vartalolleen. Hän nimittäin poseerasi eilen bikineissä Red Nose Dayn punainen nenä kasvoillaan.

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Erika Jordan asuu nykyisin Yhdysvalloissa. B-sarjan julkkistähti on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös henkilökohtaisena kunto-ohjaajana, deittikonsulttina ja ohjaajana. Hänet tunnetaan parhaiten suorituksestaan elokuvassa Sharknado 3, vaikka Erika on vilahtanut myös Dexter ja NCIS -televisiosarjoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash