Shokkiuutinen! Johnny Depp ja Amber Heard eroavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosikkinäyttelijä Johnny Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard eroavat. Heard toimitti avioeropaperit oikeuteen viime sunnuntaina. Ajoitus ei olisi voinut olla huonompi, sillä Deppin äiti kuoli vain kahta päivää aiemmin.

Avioeron syyksi on kirjattu selvittämättömät erimielisyydet. Johnny Depp on nyt anonut yhdessä asianajaja Laura Wasserin kanssa, ettei hän olisi elatusvelvollinen eroa hakevalle vaimolleen. Pariskunta avioitui viime vuonna helmikuussa, eikä heillä ole avioehtoa.

Johnny Deppiä lyödään matalaksi nyt isolla kädellä, sillä hän menetti erittäin läheisen äitinsä vain kaksi päivää ennen erouutista. Lisäksi hänen tähdittämänsä Liisa Ihmemaassa 2 -elokuva saa ensi-iltansa perjantaina, TMZ raportoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat