Kerjäläishuijari tienaa hyvin – pyytää taksirahaa aamutakissa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi klassisin rahankerjäämismetodi on esittää tarvitsevansa käteistä vain juuri tähän yhteen bussimatkaan. Ihmiset heltyvät auttamaan ja ajattelevat pelastavansa henkilön pulasta, johon hän on joutunut unohdettuaan lompakkonsa vain tämän kerran. Nyt eräs nuori nainen on alkanut huijaamaan Englannissa rahaa uudella kekseliäämmällä tavalla.

Englannissa Milton Keynesissä on liikkunut The Sun -lehden mukaan noin 20-vuotias naispuolinen huijari, joka on pystynyt huijaamaan jo monilta asukkailta itselleen yli 50 euroa. Nainen liikkuu vaaleanpunaisessa aamutakissa ja lenkkareissa, ja esittää ihmisille jääneensä lukkojen taakse.

Nuori naishenkilö koputtelee noin kahdeksan aikaan aamulla ihmisten ovien takana ja esittää itkuisena aamutakki yllään, että hän on jäänyt lukkojen taakse viedessään roskia. Nainen pyytää uhreiltaan rahaa taksia varten. Hän esittää soittavansa isälleen, joka lupaa samalla hetkellä siirtää kyseisen summan auttavan henkilön tilille. Tämän jälkeen nuori nainen katoaa käteisen kanssa ja menee toistamaan saman tempun parin korttelin päähän.