Ohhoh, näin moni antaisi kumppaninsa käydä vieraissa

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteessa olevat ihmiset haluavat luottaa kumppaniinsa ja odottavat toiselta uskollisuutta. Uuden kyselyn mukaan on kuitenkin saatu yllättäviä tuloksia, joiden mukaan melko moni parisuhteessa oleva sallisi kumppanilleen muita seksikumppaneita.

OnePulse suoritti Metro-lehden mukaan kyselyn, jossa he kysyivät mielipiteitä 1.000 mieheltä ja naiselta, jotka olivat iältään 16-65-vuotiaita. Kyselyn avulla haluttiin selvittää, että sallisivatko parisuhteessa olevat ihmiset kumppanilleen yhden intohimoisen yön jonkun toisen henkilön kanssa.

Viidesosa vastanneista antaisi kumppanin mennä etsimään sänkyseuraa muualta, jos vastanneen ei enää tekisi seksiä mieli. Seitsemän prosenttia heistä kertoi, että he voisivat itse ehdottaa kyseistä järjestelyä kumppanille. 21 parisuhteessa olevaa kertoi myös itse harrastavansa seksiä jonkun toisen kanssa, jos oma kumppani itse ehdottaisi sitä ja kertoisi sen olevan suhteessa mahdollista.