Näitä julkkiksia masturboidessa ajatellaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mens Journal kertoo WeVibe-yrityksen suorittamasta kyselystä, jonka avulla selvitettiin keitä julkisuuden henkilöitä miehet ja naiset ajattelevat masturboidessaan. Kyselyyn osallistui 1.032 ihmistä, jotka suostuivat paljastamaan masturbointirutiininsa anonyymisti.

Kyselyn yhteenvedosta kävi ilmi, että yksi kolmasosa miehistä ajattelee julkisuudessa olevia naisia masturboidessaan. Kaikista suosituin naisfantasia oli Jennifer Lopez, joka jälkeen tulivat Carrie Underwood, Jennifer Lawrence, Jessica Alba, Emma Watson, Kim Kardashian, Megan Fox, Selena Gomez, Taylor Swift, Beyonce ja Kate Upton.

Myös naiset tyydyttivät itseään fantasioimalla julkkiskomistuksista. Yksi viidesosa vastanneista naisista ajatteli julkkismiehiä, joista suosituimmaksi nousi Channing Tatum. Tatumin jälkeen suosituimpia miesfantasioita kehiteltiin Ryan Goslingista, Adam Levinestä, Johnny Deppistä ja Justin Timberlakesta.