Rap-tähden konsertin backstagella ammuttu – ainakin yksi kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TMZ-sivusto uutisoi hetki sitten räppäri T.I.:n konsertissa tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Poliisi on tähän mennessä vahvistanut ainakin yhden miehen kuolleen luoteihin. Kolme henkilöä on haavoittunut.

New York Cityn Irving Plazalla tapahtunut ampumavälikohtaus sai alkunsa konserttipaikan takahuoneesta alkaneen riidan päätteeksi. Välikohtaus tapahtui konsertin alkumetreillä räppärin lämmittelijäartistin astuessa lavalle. Ampuja pakeni konserttipaikan takahuoneesta yleisön sekaan.

Viranomaiset vahvistavat, että ainakin yksi 33-vuotias mies on kuollut. Lisäksi välikohtauksessa haavoittui toinen mies ja kaksi naista. Kolminkertainen Grammy-voittaja T.I. esiintyi viime kesänä Suomessa Tampereella Blockfest-tapahtumassa.