StaraTV Alpeilla: Esittelyssä Leukerbad, Sveitsi

Alpeilla Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Sveitsiläinen herkuttelijoiden alppikylä Leukerbad sijaitsee Genevestä reilun 200 kilometrin päässä. Leukerbad on idyllinen ja klassinen alppi-ja kylpyläkylä, jossa asuu ympäri vuoden reilut 1.500 asukasta.

Yksi Alppien vanhimmista turistikohteista on vetänyt vuosisatojen aikana paljon julkisuuden henkilöitä. Talvisin kaupungissa voi luonnollisesti lasketella ja retkeillä, mutta myös kesäisin Leukerbad tarjoaa monenlaisia vuoristokaupungin aktiviteetteja.

Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, Sveitsi, Kuva: StaraTV Alpeilla
Leukerbad, StaraTV Alpeilla
Leukerbad, StaraTV Alpeilla