Teini heitti vesipullon täydellisesti – nousi internetin sankariksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus täysin yksinkertaisillakin vaikuttavilla asioilla voi tehdä suuren vaikutuksen internetin syviin riveihin. Yhdysvaltojen North Carolinassa asuva nuori mies teki sen heittämällä vesipullon täydellisesti.

Charlotten Ardrey Kellin lukiossa opiskeleva Mike Senatore osallistui koulunsa kykykilpailuun taitavalla vesipullotempulla. Hän heitti pullon niin, että se lensi voltissa laskeutuen pöydälle oikein päin. Yleisö riemastui suorituksesta täysin.

Myöhemmin Miken ystävä Wes jakoi videon suorituksesta Twitterissä. Nuori mies ei olisi ehkä osannut odottaa, minkälaisen vastaanoton temppu saisi verkossa. Monet somekäyttäjät ylistivät nettihitiksi kohonnutta videota ja etenkin Miken tyyliä pysyä kylmän viileänä koko suorituksen ajan.