Amber Heard vaatii Johnny Deppiltä miljoonia avioerossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Johnny Depp -faneja järkytti viikon alussa uutinen siitä, että Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard eroavat. Heard haki avioeroa vain kolme päivää myöhemmin kun Deppin äiti menehtyi. Pariskunta ei ehtinyt olla naimisissa kuin 15 kuukautta, minkä vuoksi ero on tullut monille yllätyksenä.

Johnny Depp on edustajineen pysynyt tähän saakka vaiti erosta ja siihen johtaneista syistä. Amber Heard on kuitenkin antanut lehdistölle vihjeitä siitä, että ero johtuisi Deppin kohdeltua Heardia huonosti. Uutisten jälkeen Deppin puolelta on viimein kommentoitu ja kerrottu, että Heardin levittämät huhut ovat perättömiä.

Depp toivoo Vanity Fair -sivuston mukaan vain, että ero olisi pian ohi. Lähipiiri kuitenkin uskoo, että erosta on tulossa riitaisa ja vaikea, koska Heardilla on paljon vaatimuksia eikä hän pelkää pelata likaista peliä. Daily Mail -lehden mukaan Heard tulee saamaan vähintään 15 miljoonaa Deppin 400 miljoonan dollarin omaisuudesta.