Liikemies osti parkkipaikat kaupungilta – seuraus yllätti kaikki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias Rob Braddick asuu Englannissa Devonissa sijaitsevassa Westward Ho! -nimisessä kylässä. Osa kylän asutuksesta sijaitsee kauniilla merenrantatontilla, jonka alapuolella juuri ennen rantaa olevat parkkipaikat ovat olleet kunnan omistuksessa.

Devonin kunnan omistuksessa olevat parkkipaikat ovat olleet aina The Telegraph -lehden mukaan maksullisia, mikä ei ole ilmeisesti ollut Braddickin mieleen. Eräänä päivänä Braddick päätti ostaa tontin ja siinä olevat parkkipaikat kunnan omistuksesta pois tehdäkseen pysäköimisestä asukkaille mukavampaa.

Braddickista on tullut Westward Ho! -kylässä varmasti jonkunlainen sankari sen jälkeen, kun hän osti parkkipaikat. Mies teki asukkaille ja vierailijoilla pysäköimisestä huomattavasti helpompaa poistaessaan alueelta parkkimittarit kokonaan.