George Clooneyn exä Lisa Snowdon vaihtoi bikineitä – sitten yläosa lipsahti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskaunotar Lisa Snowdon on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa viihdelehdistä, mutta vielä muutama vuosi sitten hän oli runsaasti otsikoissa seurustellessaan viiden vuoden ajan näyttelijä George Clooneyn kanssa. Snowdonin mukaan suhde kaatui liialliseen mediahuomioon.

Parhaillaan televisiotähti lomailee Ibizalla, jossa hän uskaltautui eilen vaihtamaan bikineitä kaiken kansan nähden. Projekti ei mennyt ihan odotetusti, sillä hänen rintansa paljastuivat yllättäen kuvaajille.

44-vuotias malli ja televisiotähti Lisa Snowdon oli aikoinaan mukana Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiversiossa, ja sittemmin hän ryhtyi juontamaan lontoolaisen radiokanavan aamuohjelmaa. George Clooneyn hän tapasi Martini-mainoksen kuvauksissa vuonna 2000. Pari seurusteli viiden vuoden ajan, ja eron jälkeen kaunotar ei ole seurustellut muiden miesten kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash