Videopeli paljastaa: Näin kävisi jos Donald Trump pääsisi presidentiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

GOP Arcade on suunnitellut Yhdysvaltojen presidentinvaalien innoittaman pelisarjan. Pelit olivat Applen mielestä niin hyökkääviä ja pahennusta herättäviä, että se ei suostunut julkaisemaan pelejä App Store -myymälässä. GOP Arcade päätti kuitenkin viedä projektinsa loppuun ja julkaista pelit toisella tavalla.

GOP Arcade julkaisee presidentinvaaleihin liittyvät pelinsä verkossa, jossa niitä pystyy pelaamaan ilmaiseksi. Pelien avulla pelaaja pääsee näkemään ja kuvittelemaan millainen maailma olisi, jos joku tietty presidentti tulisi valituksi.

Yrityksen julkaisemalla videolla nähdään muutama peliesimerkki siitä millainen maailma olisi Donald Trumpin tullessa valikoiduksi. Peleissä ihminen saa pitää omaa aseliikettä, pääsee puolustamaan maan rajoja ulkomaalaisilta ja pudottamaan pommeja maailmalle.