Rikkaat venäläisnuoret pakenivat kuutta poliisipartiota – kuljettajalle 65 euron sakot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä rikkaat teini-ikäiset lapset sortuvat tekemään typeriä asioita vain, koska heillä on siihen varaa. Nyt 20-vuotias nuori mies aiheutti Venäjällä pahennusta houkutellessaan poliisit peräänsä hurjaan takaa-ajoon.

20-vuotiaan Ruslan Shamsuarovin isä on Venäjän toiseksi suurimman öljy-yhtiön, Lukoilin, varatoimitusjohtaja. Shamsuarov kuuluu Venäjällä asuviin rikkaisiin nuoriin ja päätti aikansa kuluksi järjestää poliisien kanssa pienen takaa-ajon ajellessaan Mercedes-Benzillä.

Shamsuarov oli hurjastellut Carscoops-sivuston mukaan ystävänsä kanssa Moskovassa, kun nuoret olivat saaneet poliisit peräänsä. Poliisi oli yrittänyt pysäyttää nuoria, mutta hidastamisen sijaan nuoret olivat alkaneet kaahailemaan ympäri Moskovaa. Shamsuarov sai lopulta kuusi poliisipartiota peräänsä.

Shamsuarov julkaisi koko takaa-ajon Periscope-sovelluksessa suorana lähetyksenä. Kun heidät saatiin kiinni, he yrittivät juosta vielä pakoon, mutta antautuivat lopulta poliisille. Shamsuarov ei saanut hurjastelusta nuhteita, ja kuskina toiminut ystäväkin pääsi lievillä 65 euron sakoilla tilanteesta.