Kaikkien aikojen tissihuijaus – suuremmat rinnat paitaprintin avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naiset huijaavat miehiä rintojaan suurentamalla. He saattavat tunkea push up -rintaliivinsä täyteen sukkia, käyttää povea kohottavia geelityynyjä tai turvautua rintojen suurennusleikkaukseen. Nyt tissejä suurennetaan illuusion avulla.

Japanilainen verkkokauppa myy naisille tarkoitettuja t-paitoja, joiden rinnuksissa oleva printti luo vaikutelman uhkeasta povesta. Valkoisten t-paitojen etumus näyttää revenneeltä ja alta paljastuu seksikäs rintavako. Paidat ovat Village Vanguard -nimisen yrityksen tehtailemia.

RocketNews24-sivuston mukaan paidan voi hankkia omakseen noin 30 eurolla. Summa on huomattavasti pienempi kuin aidot silikonirinnat. Valitettavasti t-paidan luoma efekti toimii vain edestäpäin katsottuna.