Formuloihin Monacoon – hotellihuone 42 000 eurolla vuorokaudeksi

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman katseet kohdistuvat parhaillaan Monacoon, jossa ajetaan huomenna sunnuntaina yksi kauden mielenkiintoisimmista ja odotetuimmista Formula 1 -osakilpailuista. Monacon katuradalla riittää hyviä katselupaikkoja, mutta legendaarisin paikka seurata autourheilun kuninkuusluokkaa sijaitsee Fairmont Monte Carlo -hotellissa.

Hotelli sijaitsee maailmankuulussa hiusneulamutkassa, ja osa huoneista avautuu parvekkeillaan suoraan formularadalle. Mikäli huonetta ei saa F1-näkymin, niin hotellin katolla sijaitsevalle Billionaires Clubille rakennetaan varsinainen katsomo. Mikäli haluat lähteä huomiseksi paikan päälle katsomaan miten kisan suomalaiset Kimi Räikkönen ja Valtteri Bottas pärjäävät, täytyy kaivaa hieman kuvetta.

Lentoja Nizzaan saa melko edullisesti myös formulaviikonloppuna, mutta laadukkaan majoituksen kanssa tilanne on hieman toinen. Aivan radan vieressä on vuokrattavissa paikkoja suomalaisten omistamilta huvijahdeilta, mutta myös Fairmontissa on yhä tilaa. Fairmont Monte Carlossa sviitti F1-kisanäkymin maksaa tätä kirjoitettaessa mukavat 42.000 euroa. Edullisin yhden hengen huone irtoaa jo 12.200 eurolla, mutta silloin ikkunasta avautuu vain näkymä puutarhaan.