Mies hyppäsi leijona-aitaukseen – selvisi kuin ihmeen kaupalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisiä järkytti alkuviikosta uutinen, jossa kerrottiin mielisairaan miehen hypänneen Santiagossa sijaitsevassa eläintarhassa leijonien aitaukseen yrittäessään riistää henkeään. Nyt eräs päihtynyt mies päätti myös vierailla leijonien luona huumorimielessä.

Videolla nähdään kammottava tilanne, kun mies on hypännyt eläintarhassa leijonien aitaukseen. Päihtynyt mies oli lauleskellut huolettomasti: ”Please come to me my darling”, ja yrittänyt lähestyä leijonia. Mies sai heti yhden naarasleijonan ja yhden urosleijonan huomion kiinnitettyä.

Lopulta mies alkaa pärskimään vettä leijonien päälle yrittäessään pitää kissapedot loitolla. Todella vaaralliselta vaikuttanut tilanne saa yllättävän onnellisen päätöksen kun mies onnistutaan pelastamaan aitauksesta ilman yhtäkään puremaa tai raapaisua.