Poliisikin ällistyi – naisella uskomaton paita paita pidätyskuvassaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa poliisi julkaisee lähes kaikkien pidätettyjen viralliset pidätyskuvat ja niihin johtaneet syyt verkossa kaiken kansan katsottavaksi. Ajoittain kuvissa nähdään poikkeuksellisen erikoisia tapauksia, kuten nyt erään naisen paitavalinta.

Pidätyskuvassa poseeraa Yhdysvaltojen Mainen Sangervillessä asuva 38-vuotias opettaja Emily Wilson. Hän oli pidätyshetkellä valinnut ylleen paidan, jossa luki näkyvästi ”Pysäyttäkää perheväkivalta”. Sattumalta sama nainen pidätettiin ja kuljetettiin putkaan juuri perheväkivallasta epäiltynä, koska hän oli uhkaillut kotonaan käsiaseella muita ihmisiä. Wilson voi saada jopa viiden vuoden vankeustuomion.

Poliisi
Poliisi

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat