Paris Hiltonin pokannut suomensukuinen komistus löysi uuden rakkaan – bikinikuvat verkkoon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hiltonin miesvalinnat kiehtovat mediaa aika ajoin. Nainen on seurusteli vuodesta 2012 lähtien parin vuoden ajan suomensukuisen River Viiperin kanssa. Sittemmin suhde päättyi eroon, mutta nyt River on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan.

Komistus kuvattiin tällä viikolla lomailemassa Miami Beachilla, jossa mukana oli myös uusi tyttöystävä Nicole Banner. Pari näytti viihtyvän hyvin meren aalloissa.

24-vuotias River Viiperi on syntynyt Ibizalla. Hänen isänsä on espanjalainen ja äiti suomalainen malli Riitta Viiperi. Hän pääsi mallimaailmaan mukaan äitinsä suhteiden kautta. Mies on esiintynyt Winq, Surface, Guapo ja Coitus -lehtien kansissa ja hänet on nähty catwalkilla muun muassa Social Primerin ja Calvin Kleinin näytöksissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash