Maailman seksikkäin rikollinen jäi kiinni – pidätyskuvasta nettisensaatio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuonna kuinka poikkeuksellisen komea rikollinen mies jäi poliisin haaviin, ja hänen pidätyskuvastaan nousi välittömästi kohu. Lopulta mies sai mallisopimuksen, vaikka itse istui vielä vankilassa. Parhaillaan verkossa leviää erittäin kauniin Sarah Seawrightin pidätyskuva.

Sarah Seawright päätyi poliisiputkaan huhtikuussa Pulaskissa, Yhdysvaltojen Arkansasissa, kun hän ei ilmestynyt oikeuteen vastaamaan syytteisiin liikenteen vaarantamisesta ja nainen etsintäkuulutettiin. Ennen sitä hän oli saanut syytteet ryöstöstä, kidnappauksesta ja pahoinpitelystä. Sittemmin Seawrightin kuva löydettiin poliisin verkkosivuilta, ja se lähti leviämään kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa.

Poliisi
Poliisi