Poliisi julkaisi shokkikuvat rap-keikan takahuoneen ammuskelusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri T.I.:n konsertissa tapahtui aiemmin tällä viikolla ampumavälikohtaus, jossa yksi kuoli ja kaksi loukkaantui. Käsiaseella varustautunut mies avasi tulen räppärin takahuoneessa New Yorkin Irwin Plazalla. Nyt New Yorkin poliisi NYPD on julkaissut tapauksesta tallentuneet valvontakameran kuvat.

Kuvissa nähdään miten räppäri Troy Ave, oikealta nimeltään Roland Collins, saapuu backstagella sijaitsevaan lepohuoneeseen, niin sanottuun green roomiin, ase kädessään ja avaa tulen. Kuvien perusteella hänellä näyttää olevan jalassaan verta vuotava haava. Asemiestä seurasi henkivartija Ronald McPhatter, joka menetti henkensä välikohtauksessa.

Ampumavälikohtaus sai alkunsa konserttipaikan takahuoneesta alkaneen riidan päätteeksi. Välikohtaus tapahtui konsertin alkumetreillä räppärin lämmittelijäartistin astuessa lavalle. Ampuja Troy Ave pakeni konserttipaikan takahuoneesta yleisön sekaan. Collins pidätettiin myöhemmin ja häntä odottavat nyt syytteet taposta ja kahdesta murhan yrityksestä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash