Vaimo syyttää Johnny Deppiä pahoinpitelystä – julkaisi rajut kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Johnny Depp -faneja järkytti viikon alussa uutinen siitä, että Depp ja hänen vaimonsa Amber Heard eroavat. Heard haki avioeroa vain kolme päivää myöhemmin kun Deppin äiti menehtyi. Pariskunta ei ehtinyt olla naimisissa kuin 15 kuukautta, minkä vuoksi ero tuli monille yllätyksenä. Nyt uusin käänne on aiheuttanut vielä eroakin enemmän järkytystä.

Amber Heard
Amber Heard
Amber Heard
Amber Heard

Amber Heard on nimittäin hakenut oikeudelta Johnny Deppille lähestymiskieltoa, koska hänen mukaansa näyttelijä löi häntä puhelimella kasvoihin ennen kuin paiskasi puhelimen maahan. Sanojensa takeeksi hän toimitti oikeudelle valokuvia vammoistaan. Heard on nyt saanut tilapäisen lähestymiskiellon aviomiehelleen.

Oikeuden papereissa Amber kertoo olevansa järkyttynyt ja elävänsä pelossa, että Depp palaa Los Angelesin asunnolle. Hän vaatii oikeutta määräämään, että Deppin täytyy pysyä kaukana hänestä ja Pistol-koirasta sekä määräämään Deppin vihanhallintakurssille.

Johnny Depp on edustajineen pysynyt tähän saakka vaiti erosta ja siihen johtaneista syistä. Depp toivoo Vanity Fair -sivuston mukaan vain, että ero olisi pian ohi. Lähipiiri kuitenkin uskoo, että erosta on tulossa riitaisa ja vaikea, koska Heardilla on paljon vaatimuksia eikä hän pelkää pelata likaista peliä. Daily Mail -lehden mukaan Heard tullee saamaan vähintään 15 miljoonaa Deppin 400 miljoonan dollarin omaisuudesta.