Airbnb New Yorkissa: Teini-ikäisten mutanttininjakilpikonnien pesä vuokralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teini-ikäiset mutanttinijakilpikonnat palaavat tänä kesänä valkokankaalle Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -elokuvassa. Nyt New Yorkissa matkustavilla on puolestaan mahdollisuus elää hetken aikaa kuin pizzan ja aasialaisten kamppailulajien makuun päässeet kilpikonnat.

Airbnb-majoituspalveluun on ilmestynyt vuokrattavaksi Manhattanilla sijaitseva The Turtle Lair, eli kilpikonnan pesä -niminen kohde. Tila ei sijaitse viemärissä, mutta kuuden hengen majoitukseen soveltuva asunto on sisustettu teeman mukaisesti.

– Hei tyypit! Etsittekö dojoa jossa harjoitella ninjitsutaitoja? Meidän salainen luolamme Manhattanilla on oikea paikka tilata pizzaa, heitellä koreja ja chillailla jengisi kanssa, ilmoituksessa kuvaillaan.

Ilmoituksen mukaan ninjakilpikonnat kieltäytyvät huumeista ja alkoholista, joten niiden käyttö on kielletty myös vierailta. Kilpikonnan pesän varauslistan kerrotaan olevan tällä hetkellä täynnä, mutta asuntoon on mahdollista päästä yöpymään Airbnb:n sivulla järjestetyn kilpailun kautta.

Airbnb
Airbnb
Airbnb
Airbnb

https://www.airbnb.fi/rooms/12885815