Koirasta ja pelastetusta oravasta bestikset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä eläinten maailmassa nähdään erikoisia ystävyyksiä, jotka syntyvät eri eläinlajien välille. Tällä kerralla videolla nähdään Callie-niminen koira, joka alkoi huolehtimaan loukkaantuneesta oravan poikasesta.

Stewart-orava oli pudonnut poikasena puusta ja loukannut itsensä. Orava oli pelastettu ja sitä oli alettu hoitamaan perheessä, jossa asusteli myös Callie-niminen koira. Oravan jahtaamisen sijaan Callie ymmärsi heti, että oravasta tulee pitää huolta.

Koira alkoi luultavasti tuntemaan pientä oravaa kohtaan jonkinlaista hoivaviettiä, ja parivaljakosta onkin tullut oravan voimistuttua erottamattomat. Koira ja orava viihtyvät hyvin yhdessä leikkien, minkä jälkeen ne käpertyvät myös vieretysten päiväunille.