Hellyttävä parivaljakko – pitbull on taaperon paras ystävä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa levisi aiemmin hellyttävä video, jossa nähtiin pitbullrotuisen koiran pentu, joka kiipesi lattialle asetetun vauvan viereen sitteriin päiväunille. Video lähti nopeasti leviämään sen suloisuuden vuoksi, ja nyt tarina on saanut jatkoa.

The Dodo -sivusto on julkaissut Facebookissa videon, jossa nähdään miten vauva ja koira ovat kasvaneet yhdessä. Pitbull ja lapsi olivat ensimmäisestä päivästä lähtien erottamattomat eikä mikään heidän välisessä suhteessaan ole vieläkään muuttunut.

Pitbull kömpii edelleen lapsen viereen nukkumaan ja yrittää mahduttaa kuononsa pikkuisen kainaloon. Tyttö on vasta yli vuoden ikäinen pikkutaapero, mutta vuodessa koira on kuitenkin ehtinyt kasvamaan vierellä isokokoiseksi. Pitbull osaa isosta koostaan huolimatta varoa lasta ja pysyä rauhallisena tytön lähellä.Katso kuva tästä.