Teinimissi jäi kiinni lääkärintodistusten väärentämisestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset ovat koulu- ja opiskeluaikoinaan väärentäneet jonkinlaisen todistuksen, jolla ovat perustelleet poissaolonsa koulusta. Yhdysvalloissa on nyt jäänyt kiinni 17-vuotias teinimissi, joka oli järjestelmällisesti väärentänyt lääkärintodistuksia kouluunsa.

Miss South Carolina Teen International 2015 -kilpailun viime vuonna voittanut Madison Cox oli varastanut lääkärin vastaanotolta tietokoneen, jolla hän onnistui tehtailemaan aidon näköisiä lääkärintodistuksia lääkärin nimissä.

Cox turvautui väärennöksiin, koska halusi pitää Byrnes High Schoolin opiskelupaikkansa ja sitä varten saamansa stipendin runsaista poissaoloistaan huolimatta. Lopulta oppilaitoksen epäilykset heräsivät ja he ottivat selvää todistusten aitoudesta. Pian sen jälkeen poliisi pidätti teinimissin. Nyt häntä odottaa syyte väärentämisestä.

Poliisi
Poliisi