Star Warsin ennätys murskaksi – Kaunotar ja Hirviö -elokuvan traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1991 ensi-iltansa saanut Kaunotar ja hirviö lukeutuu Disney-yhtiön suosituimpiin ja menestyksekkäimpiin animaatioelokuviin. Elokuvan uudesta, oikeiden näyttelijöiden voimin toteutetusta versiosta on teaser-trailerin saaman vastaanoton perusteella tulossa samankaltainen hitti.

Disneyn Beauty and the Beast -elokuvan tuoretta teaseria katsottiin 24 ensimmäisen tunnin aikana 91.8 miljoonaa kertaa. Traileri rikkoi Star Wars: The Force Awakens -elokuvan toisen teaserin asettaman aikaisemman ennätyksen. Avaruusseikkailun ennakkomaistiaista katsottiin 24 tunnin aikana 88 miljoonaa kertaa.

Sekä Star Wars: The Force Awakens että Beauty and the Beast ovat Disneyn tuottamia elokuvia, joten yhtiö osaa selkeästi herättää katsojien mielenkiinnon. Beauty and the Beast -teaseri on melko salamyhkäinen, mutta se tarjoaa vilauksen kaunottaren roolissa nähtävästä Emma Watsonista. Elokuvan ensi-ilta on Yhdysvalloissa 17. maaliskuuta 2017.