Vain elämää -tähdet julkistettiin – mukana Teräsniska, Tähkä, MG ja Chisu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelonen julkisti tänään suositun Vain elämää -viihdeohjelmansa seuraavan tuotantokauden tähdet. Mukana ovat tällä kertaa Mikael Gabriel, Chisu, Hector, Suvi Teräsniska, Lauri Tähkä, Anna Puu ja Mikko Kuustonen. Tuotantokausi on ohjelmasarjan viides.

Uuden tuotantokauden kuvaukset alkavat Hirvensalmella huomenna tiistaina.

– Tulevalla kaudella hittejä löytyy jopa viiden vuosikymmenen ajalta, vuodesta 1966 vuoteen 2016 saakka eri musiikkigenreistä. Onhan se mielenkiintoista odottaa, miltä kuulostaa 2009 debyyttilevynsä tehneen Mikael Gabrielin biisi esimerkiksi Hectorin tulkitsemana. Hectorin ensimmäisestä levystä on puolestaan jo 50 vuotta, Nelonen Median kanavajohtaja Ville Toivonen sanoo.