Blac Chynalle ja Rob Kardashianille tarjottu miljoona vauvakuvista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kohumalli Blac Chyna ja realitytähti Rob Kardashian aikovat tehdä rahaa omalla suhteellaan. Pari on suunnitellut omien häidensä myymistä televisiokanavalle, joka saa kuvata ja julkaista materiaalin yksinoikeudella. Chynalle ja Kardashianille on tarjoutunut nyt myös mahdollisuus myydä ensimmäiset kuvat heidän tulevasta lapsestaan.

TMZ-lehden mukaan Chyna ja Kardashian voivat saada vauvakuvistaan noin miljoona dollaria sillä ehdolla, että kuvat otetaan heidän kotonaan ja he suostuvat samalla pieneen haastatteluun. Hinta voi kuulostaa kovalta, mutta ei ole vielä korkeimmasta päästä. Angelina Jolie ja Brad Pitt saivat lapsiensa vauvakuvista jopa 11 miljoonaa dollaria.

Monet julkisuuden henkilöt myyvät lastensa vauvakuvat. Taitavat paparazzit tulevat joka tapauksessa nappaamaan uudesta perheenjäsenestä kuvan jossain kohtaa, minkä vuoksi kuvan myyminen kannattaa, koska silloin vanhemmat saavat ainakin itse päättää kuvaustilanteesta ja tienata kuvilla muutaman miljoonan.