Vesijohto räjähti Firenzessä – vesimassat aiheuttivat pahaa jälkeä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useat kymmenet autot vahingoittuivat Italian Firenzessä, kun niiden alla ollut maa vajosi metrejä alaspäin. Syynä oli asfaltin alla kulkeneen vesijohdon räjähtäminen. Maa vajosi yhteensä liki 200 metrin pituiselta alueelta.

Associated Press on julkaissut videokuvaa Firenzen harvinaislaatuisesta onnettomuudesta. Kaupungin pormestari kirjoitti Twitteriin, että kukaan ei loukkaantunut tien murtuessa. Kaksi vajoaman lähellä ollutta rakennusta kuitenkin evakuoitiin varmuuden vuoksi, The New York Times uutisoi.

Arno-joen varrella ollut tie romahti viikko sitten. Tapahtumapaikka sijaitsee suhteellisen lähellä historiallista Ponte Vecchion aluetta, joka on listattu Unescon maailmanperintökohteisiin. Autoja on nostettu vajoamasta pois pitkin viikkoa.