Mike Posner keikalle Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Mike Posner esiintyy Helsingin Kaivohuoneella torstaina 9. kesäkuuta. 28-vuotias artisti nousee lavalle koko bändinsä voimin. Keikalle tulee kilpailuvoittajia ja kutsuvieraita kaikista Pohjoismaista.

– Mike Posner on yksi tämän vuoden kuumimpia artisteja. Kun meille tarjottiin mahdollisuutta tuoda hänet yllätyskeikalle Suomeen, tartuimme välittömästi tilaisuuteen. Mike Posneria tuskin tullaan näkemään Kaivohuoneen kokoisessa paikassa vähään aikaan, joten illasta on varmasti tulossa ikimuistoinen, kommentoi Universalin toimitusjohtaja Kimmo Valtanen.

Detroitissa syntynyt laulaja-lauluntekijä valloitti radiot ja tanssilattiat hitilllän Cooler Than Me. Sittemmin toinen hitti I Took A Pill In Ibiza on ollut jo 15 viikkoa Spotifyn globaalin listan ja 11 viikkoa Billboard Hot 100 -listan kärkikymmenikössä. Kappale on kerännyt maailmanlaajuisesti 650 miljoonaa streamia.