Nyt voit napostella terveellisemmin – näillä herkuilla kilot eivät kartu

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauppojen hyllyt notkuvat epäterveellisistä naposteltavista, jotka suorastaan huutavat päästä tarjoilukulhoon leffaillan ajaksi. Onneksi on olemassa myös terveellisiä vaihtoehtoja, joita mutustelemalla voi pitää omatunnon ja vartalon linjat kunnossa.

Laihdutusohjelman laatinut lääkäri Paul Lessack vinkkaa, että myös napostelu voi olla terveellistä. Lessack suosittelee herkutteluun kuitupitoisia omenoita, bataatteja ja kaalista valmistettuja sipsejä. Mikäli kärsii makeanhimosta, kannattaa nauttia kuppi rooibos-teetä. Mintunmakuinen tee on myös oiva taltuttamaan sokerinälkää.

Kreikkalainen jugurtti ja proteiinipatukka ovat oivia naposteltavia, mutta annoskoko tulee pitää maltillisena. Jugurttiin voi lisätä myös tuoreita marjoja tai hedelmiä. Popcornit sopivat laihduttajan herkutteluvalikoimaan, sillä yhdessä kupillisessa on vain 120 kilokaloria, Thrillist raportoi.