Tämä on maailman turvallisin älypuhelin – hintaa yli 14.000 euroa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Israelilainen teknologiayritys Sirin Labs on lanseerannut älypuhelimen, jota on kuvailtu tietoturvallisuudeltaan markkinoiden parhaaksi. Peruskäyttäjien sijaan Solarin-puhelin on suunnattu henkilöille, jotka esimerkiksi työnsä puolesta tallentavat puhelimeensa salaiseksi ja arkaluonteiseksi määriteltyä tietoa.

Android-käyttöjärjestelmällä toimiva puhelin on varustettu 5,5 tuuman 2K-näytöllä, Snapdragon 810 -prosessorilla, 128 gigan muistilla ja 23,8 megapikselin kameralla. Solarinissa on security switch -ominaisuus, joka takaa erityisturvallisen käytön.

Sirin Labsin mukaan älypuhelin sisältää hienovaraisinta yksityisyystekniikkaa, mitä tiedustelualan ulkopuolella on nähty. Solarin eroaa tavanomaisista älypuhelimista myös korkean hintaluokkansa puolesta. The Verge -sivuston mukaan laitteesta saa pulittaa 16.000 dollaria, eli yli 14.365 euroa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat