Iron Maidenin Boeing 747 laskeutui Zurichiin – majesteettinen näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka huippusuositun Iron Maiden -yhtyeen käynnissä oleva maailmankiertue sai odottamattoman käänteen, kun yhtyeen käytössä oleva Boeing 747 -jumbojetti joutui onnettomuuteen lentokentällä Santiagossa huoltoauton törmättyä siihen.

Lentokone korjattiin parissa viikossa ja nyt se on lentänyt jo Eurooppaan. Keskiviikkona Iron Maiden saapui Sveitsin Zurichiin, jossa Ed Force One kuvattiin iltapäivällä.

Kuvista selvisi myös, että lentokapteenina toimi yhtyeen laulaja Bruce Dickinson, joka hankki 747-kelpuutuksen ainoastaan kyetäkseen lentämään näin suurta nelimoottorista lentokonetta yhtyeensä kiertueella. Jokaista lentoa Dickinson ei kuitenkaan lennä itse, sillä yhtyeellä on mukana myös kiertueelle palkattuja lentäjiä.

Maailman tämän hetken seuratuin lentokone keräsi lentokentän liepeille sankan joukon lentokonebongareita, jotka halusivat erikoismaalatun Boeing 747-400 -lentokoneen kuvan kokoelmiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash