Takapuolet ruutuun! Uudet kimojit haastavat tylsät emojit

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on julkaissut aiemmin useita omia emoji-kuvia, jotka hän on nimennyt itsensä mukaan termillä Kimoji. Kimoji-kuvissa on nähty Kim erilaisilla ilmeilla ja eleillä varustettuna, mutta nyt uusien liikkuvien kuvakkeiden kohdalla huomio on naisen takapuolessa.

Kim Kardashian on julkaissut lisäyksiä Kimoji-kuvasarjaansa kuvilla, joissa on liikettä. Kuvissa nähdään Kim kuntoilemassa ja niissä on myös naisen kuuluisa takapuoli, jota käsi läpsäisee niin lujasti, että käden jälki jää hetkeksi pakaran ihoon ja takapuoli alkaa hyllymään.

Toisessa setillisessä uusia kuvakkeita nähdään Kim takaapäin pienessä valkoisessa bodyssa. Piirretty Kim-hahmo twerkkaa ja tanssii eroottisesti pyöritellen takamuksellaan ympyrää. Tämä kuvakesarja on erityisen hauska myös siitä syystä, että Kim on aiemmin kommentoinut, että hän ei osaa tanssia lainkaan.

Work it out! #Kimoji

Video, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

#NewKimojiAlert

Video, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi

The New Kimoji are out today! Download them now at the App Store!

Video, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi