Tämä tapahtuu maailmassa yhdessä minuutissa: ”255 vauvaa, 5.700 pizzaa…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Minuutti on niin lyhyt aika, että siinä ei ehdi tapahtumaan yhdelle ihmiselle juuri mitään erikoista. Minuutti on kuitenkin tarpeeksi pitkä aika siihen, että laajemmin ajateltuna kaikenlaista ehtii tapahtumaan ja paljon. Maailmanlaajuisesti minuutin aikana ehtii tapahtumaan todella paljon asioita niin hyvässä kuin pahassakin.

New York Magazine on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa luetellaan mitä kaikkea maapallolla ehtii minuutin aikana tapahtumaan. Video on todella informatiivinen ja antaa hyvän kuvan siitä kuinka paljon maailmassa on ihmisiä ja jatkuvaa toimintaa.

Minuutin aikana Yhdysvalloissa myydään 5.700 pizzaa, ja Amazon-verkkokaupasta ostetaan 190.250 dollarin arvosta tavaraa. Yhden minuutin aikana Facebookiin ladataan 243.055 kuvaa. 255 vauvaa syntyy joka minuutti, ja 106 ihmistä kuolee. Reilun minuutin mittaiselta videolta voit katsoa mitä kaikkea videon katsomiseen kuluvan minuutin aikana maailmalla tapahtuu.