Pikkupoika kuin ilmetty Bruce Lee – todellinen luonnonlahjakkuus!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsilla on yleensä pienenä joko mies- tai naispuolisia esikuvia, joita he ihailevat ja yrittävät imitoida. Japanilainen Ryuji Imai -niminen pikkupoika ihailee Bruce Leetä, ja yrittää itsekin olla samanlainen taistelija kuin hän.

Kerroimme viime vuonna pikkumiehen upeista taidoista, ja nyt vuorossa on uudempi video. Nyt nähdään videokooste, jossa kuusivuotias Ryuji esittelee Bruce Leelta oppimiaan taitoja. Poika esittää elokuvien taistelukohtauksissa Bruce Leen kohdat samaan aikaan ja lähes identtisellä tavalla liikkeiden kanssa, jotka Lee on kohtauksessa tehnyt.

Ryuji Imailla on Facebookissa omat fanisivut, joilla poika esittelee taitojaan kuvien ja videoiden kera. Pojan taidot ovat vakuuttaneet jo tuhannet ihmiset, ja hänen kehittymistään seuraakin tällä hetkellä Facebook-sivujen kautta jo yli 190.000 ihmistä.