Morsiamen suurin unelma toteutui – häät McDonald’sissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pikaruokaketjut tarjoavat ravintolatilojaan lastenjuhlia varten, jolloin päivänsankari saa kutsua ystävänsä hampurilaiselle. Harva kuitenkaan juhlisi häitään hampurilaisravintolassa. Brittipariskunta juhli.

McDonald’sin ruokaa rakastava pari Joseph ja Louise Shapton viettivät äskettäin häävastaanottoaan Hertfordshiren pikaruokaravintolassa. Omituinen juhlapaikka valikoitui heidän kolmevuotiaan tyttärensä ehdotuksesta. Lisäksi kolmekymppinen morsian myönsi, että oli aina lapsena halunnut viettää syntymäpäiväjuhliaan McDonald’sissa, mutta unelma jäi aikoinaan toteutumatta.

Morsian tilasi ravintolasta suositun Bic Mac -aterian ekstrakastikkeella ja suolakurkuilla juhlan kunniaksi. Jopa pariskunnan hääkakku oli leivottu ja koristeltu teeman mukaisesti. Tuore vaimo myöntää Mirror-lehdelle, että ei ole millään muotoa perinteinen morsian.