Ashley Graham osoittaa: Plus-kokoinen mallikin näyttää upealta bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehti julkaisee vuosittain legendaarisen uimapukunumeronsa. Tänä vuonna erikoisnumero sai kolme erilaista kansikuvaa, ja yhden kannessa sai kunnian poseerata 28-vuotias plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham. Hän on sittemmin niittänyt menestystä malliurallaan.

Parhaillaan Ashley poseeraa kurveineen Swimsuitsforall-uimapukumerkin tuoreissa mallikuvissa, jotka osoittavat myös hieman rehevämpien naisten näyttävän hyvältä bikineissä. Ashleyn omassa Intrigue Bikini -mallissa on mukana koristeena peräti 520 Swarovskin kristallia.

Graham on saanut paljon kiitosta siitä, että hänen suosionsa on vienyt huomiota usein melko anorektisen näköisiltä supermalleilta.

Sports Illustratedin uimapukunumero oli siis tänä vuonna historiallinen, koska yhdessä kansikuvista nähtiin ensimmäisen kerran lehden historiassa plus-kokoinen malli. Ashley Graham poseerasi Sports Illustrated -kannessaan violeteissa bikineissä. Uimapukunumeron kansikuvan toisessa variaatiossa esiintyi UFC-tähti Ronda Ruisey.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash