Erikoinen mainoskampanja: Kuvaile jogurttimakua – tapaa ysäripoppari

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Peter Andre on sukujuuriltaan kyproksenkreikkalainen. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre on nyt päässyt palkinnoksi jugurttiyhtiön kilpailuun. Onnekas voittaa treffit popparin kanssa.

Danone-yhtiön kreikkalaista jugurttia muistuttava Oykos-tuote on aloittanut näyttävän kampanjan sosiaalisessa mediassa. Ihmisiä kehoitetaan kuvailemaan #TastyTweets-hashtagilla Whip’n’Mix -jugurttien makua mahdollisimman aistikkaasti. Parhaimman kuvauksen tehnyt pääsee treffeille 43-vuotiaan komistuksen kanssa.

Peter Andrella on kaksi lasta ex-vaimo Katie Pricen kanssa. Lisäksi hänellä on yksi lapsi nykyisen vaimonsa Emily MacDonaghin kanssa ja toinen on parhaillaan tulossa. Mies tuli tunnetuksi vatsalihaksiaan esittelevästä Mysterious Girl -musiikkivideosta vuonna 1995.