Nainen kasvatti muhkean parran – moni mies olisi kateellinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Entisaikaan parrakkaan naiset kuuluivat sirkukseen. Todellisuudessa myös naisille voi kasvaa tummia haituvia kasvoihin, mutta niitä pyritään poistamaan erilaisten kauneudenhoitotuotteiden tai jopa laserin avulla. Rose Geil on yksi parrakkaista naisista.

Pian nelikymppinen amerikkalaisnainen on kärsinyt runsaasta kasvokarvoituksesta 13-vuotiaasta saakka. Kolme kuukautta sitten hän päätti luovuttaa taistelun partaa vastaan. Hän antoi karvoituksen kasvaa.

Nyt naisella on parta ja viikset, joista moni mies saattaisi olla kateellinen. Rose vakuuttaa, että ei ole tuntenut itseään yhtä seksikkääksi pitkiin aikoihin. Parran vapaa kasvaminen paljasti salaisuuden, jota hänen ei tarvitse enää peitellä, Barcroft TV uutisoi.